STÄNG

Det tycks stå mer och mer klart att även 2017 kommer tillhöra Sveriges enda riktiga rockstjärna – Little Jinder. Efter ett succéartartat 2016 (kort summering: albumsläpp, turnerande, medverkan i TV-succén Så mycket bättre, P3 Guld- och Grammisnomineringar, toppat av programledande av Musikhjälpen) finns det inget som tyder på att framgångssagan som stavas Jinder kommer att sakta ned. Tidigt nästa år kommer Little Jinder släppa ny musik och åter ge sig ut på turné.

Med 2014 års självbetitlade album fick Little Jinder såväl kritiker som fans på fall med sina ärliga och självutlämnande texter som – precis som henne själv – kändes helt perfekt i tiden. Hon var helt enkelt den popstjärna som emoji-generationen inte visste att den behövd  och albumet prisades med både Grammis och P3 Guld för Årets pop. Med uppföljaren ‘Allting suger’ som släpptes 2016 befäste Jinder sin position som en av landets mest intressanta artister, och nominerades samtidigt till en rad nya priser – däribland Årets artist på P3 Guld och Årets album och Årets textförfattare på Grammisgalan.

Vi älskade henne 2014, vi älskade henne 2015, vi älskade henne 2016 och så skall det fortsätta i all evighet. Med ny musik och ett succéår i bagaget är Little Jinder redo för nya utmaningar och således även en spelning på Åre Sessions.

Dela

Instagram

Presentatör
Partner
Mediapartner
Supporter