En månad har gått sedan Mwuana fyllde Country Club på den första förfesten inför Åre Sessions 2018 och det är nu hög tid att dela med oss av den andra kvällen. Denna fredag 23 februari har vi den stora äran att bjuda in en av landets främsta leverantörer av glittrande pop – Maja Francis. Framträdandet på Country Club blir hennes första sedan sommarens spelning på Popaganda, vilket vi såklart är extra stolta över! Dörrarna öppnar kl 22.00 – fri entré.

 

Med storslagna melodier har Maja Francis sedan debuten 2015 målat upp en värld av neonfärgade syntar, bombastiska trummor och himlastormande känslor. Genombrottssingeln ”Last Days Of Dancing” presenterade en ny och självklar leverantör av glittrande pop med känslorna utanpå – något som cementerades ytterligare på det efterföljande Veronica Maggio-samarbetet ”Space Invades My Mind”. Året avslutade Maja med två helt utsålda gemensamma konserter tillsammans med First Aid Kit, Seinabo Sey och Amanda Bergman.

Med debut-EP:n ”Come Companion” omfamnades Maja av både svensk och internationell press och sida vid sida med att spela på Nordens största festivaler prydde hon omslag på NYLON Magazine, ELLE och DI Weekend. I vår är Maja Francis återigen aktuell med en hel del ny musik och släppte så sent som i fredags en cover av ”Kids In Love”, låten som i höstas släpptes i sin originalversion på Kygos senaste album på vilken Maja Francis också gästar.

Maja Francis har varit sparsam med liveframträdanden det senaste året och därför är vi suuuuperstolta över att få presentera hennes första spelning sedan Popaganda i somras på vår förfest nu på fredag! Varmt välkomna.

FLER NYHETER


BACK TO TOP
Presentatör
Partner
Media partner
Supporter