Ett redan smällfullt program får fortsatt påfyllning – denna gång med ytterligare ett gäng gitarrstarka favoriter. Gravyeard, INVSN och Sibille Attar är alla klara för Åre Sessions 27-28 april.

GRAVEYARD
En DJ-trio, ett skivbolag och en studio – alla goda ting är tre och så är fallet även med Studio Barnhus. Med sin mångfacetterade närvaro på den moderna dansmusikscenen utgör Axel Boman, Petter Nordkvist och Kornél Kovács en av scenens mest älskade kreatörer. Sedan 2010 har kollektivet gett ut över sextio album – både sina egna produktioner, men även från både svenska och internationella vänner. Studio Barnhus har turnérat över hela världen och när de kommer till Åre Sessions väntar inget annat än fullt ställ – ett eklektiskt, inkluderande, roligt och vansinnigt dansvänligt set. I sann Studio Barnhus-anda.

SIBILLE ATTAR
Från grannlandet i väst välkomnar vi Skatebård – producent, DJ och fjorddisco-pionjär. Efter mer än 15 år är det en erfaren skivspelare som döljer sig bakom aliaset. Med sina medryckande set, som lekfullt svänger mellan emotionell techno, neo-italo, framtids-electronica och Detroit-house, har han blivit någon av en ikon på den skandinaviska scenen. Skatebård släpper sin musik på etiketter som Digitalo Enterprises, Radius Records, Supersoul Recordings, Tellè Records, Keys of Life Finland, Luna Flicks, Totally och Sex Taggar Mania – en diger lista som skvallrar om att denna fjordprins har mycket att bjuda på när han intar Dungen at Creperiet.

INVSN
Dansdrottning och resident på Stockholmsklubben Under Bron – DJ Clea är en av de mest mångsidiga producenterna och liveartisterna verksamma idag. Med ett efterlängtat debutsläpp planerat för 2018 är DJ Clea definitivt ett namn att hålla koll på framöver. Här finns nämligen både en sprudlande kreativitet och en nischad mångsidighet, som ständigt osar ändlös potential. Med spelningar världen över – både på mörka klubbar och soliga open airs – har DJ Clea redan etablerat sig som ett livenamn utav rang. I vissa kretsar är hon känd som ”the queen of good vibes” – något vi med största säkerhet kommer att få ta del av på Dungen at Creperiet under Åre Sessions.

FLER NYHETER


BACK TO TOP
Presentatör
Partner
Media partner
Supporter