STÄNG

Den 29-30 april 2017 är det premiär för den helt nya vinterfestivalen Åre Sessions. Vi är barnsligt peppade över att nu presentera de första artisterna – fyra av den svenska musikscenens absolut främsta namn. Säg hej och välkommen till Veronica Maggio, The Hives, Little Jinder och Hurula.

 För några veckor sedan kunde vi berätta att den svenska festivalkartan får ett helt nytt tillskott nästa år – rent geografiskt beläget i ett av den nordiska fjällvärldens vackraste hörn. Åre Sessions är en ny typ av festivalsatsning där musik- och skidkultur gifter sig lite extra under två dagar, inramad av en naturkuliss som saknar motstycke. Utförsåkning på dagarna, svinbra konserter på kvällarna och fullsmockat med aktiviter däremellan. 

Efter ett kärleksfyllt mottagande av nyheten om Åre Sessions kan vi nu presentera festivalens fyra första akter: Veronica Maggio, The Hives, Little Jinder och Hurula! Denna starka uppställning och mer därtill får du alltså till priset av ett liftkort. Ett upplägg lika starkt som den fennoskandiska urbergsskölden. 

Redan nu har en stor del av både hotellrum och resor försvunnit och med detta första artistsläpp kan vi räkna med ett ökat tempo på alla bokningsfronter. I januari kommer vi presentera fler artister till festivalen. Tills dess: en god jul och en stor nyårskram från oss!

Dela

Instagram

Presentatör
Partner
Mediapartner
Supporter