13 nya namn klara för festivalen!

Med blott två månader kvar till festivalen kan vi nu presentera ytterligare 13 namn klara för Åre Sessions 5-årsjubileum! Daniel Adams-Ray, Rebecca & Fiona, Movits!, Hällas, Broder John, Maja Francis m.fl ansluter till den kombinerade skid- och musikfestivalen, som går av stapeln runtom i Åre 28 april-1 maj. Nu släpps också artisternas speldagar! 

Rock, house, hiphop och countrypop – i Åre Sessions tredje artistsläpp samsas många genrer där samtliga akter har en sak gemensam; de är alla i framkant i sitt respektive skrå.

Daniel Adams-Ray har varit en av de viktigaste gestalterna i formandet av den svenska hiphop-scenen, som ena halvan av den numera kultförklarade duon Snook. När han 2010 släppte solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” gjorde han också ett sällan skådat avtryck i svensk popmusik.

Rebecca & Fiona har sedan 2010 varit två av de mest framträdande figurerna på den svenska dansmusikscenen och gör nu ett kärt återseende på festivalen. Hypade Deki Alem gjorde nyligen internationell succé när de valdes till Europas hetaste liveakt under Eurosonic i Nederländerna. Även Hällas har fått musikkritiker över hela världen att jubla, och är med sin blandning av 70-talsrock, metal och psykrock ett av svensk rocks stora framtidsnamn. Dessutom; Movits!, Broder John, Maja Francis, Bavé, Waterbaby, MOLØ, Viggo Dyst, Hannah Prescott & Vanilla och Magnus Larsson.

I samband med detta artistsläpp så tillkännages också artisternas speldagar och snabbt kan vi konstatera att det kommer bli tre fullspäckade festivaldagar under valborgshelgen i Åre – hela fredagen, lördagen och söndagen. Då måndag 1 maj är en röd dag förväntas många stanna i Åre hela helgen.

Som alltid gäller SkiPasset som festivalbiljett. Boenden i byn bokas på i rask takt och det ser ut att bli ytterligare ett rekordår för festivalen, som firar fem år 2023.

Klara artister för Åre Sessions 2023:

Johnossi
Daniela Rathana
Daniel Adams-Ray
Cleo
Sarah Klang
Sara Parkman
Movits!
Broder John
Rebecca & Fiona
Sløtface [NO]
Bell
Hällas
Bibi Seck [BE]
Maja Francis
Deki Alem
Bavé
Waterbaby
Gidge
Viggo Dyst
Molø
Prof. Stranger
Hannah Prescott & Vanilla
Magnus Larsson

 

RESA

Ta tåget till Åre!...

BOENDE

Säkra ditt boende i Åre!...

SKIPASS

Ett SkiPass som festivalbiljett!...