ÅRE SESSIONS ÄR TILLBAKA 2023 – HÄR ÄR DE FÖRSTA ARTISTERNA!


Skojiga nyheter! Den 28 april-1 maj 2023 är Åre Sessions tillbaka för sin femte upplaga! I det första artistsläppet hittar vi Daniela Rathana, Sarah Klang, Sara Parkman, Gidge och BELL.

I veckan öppnar liftarna i Åre och därmed är det också hög tid för oss att vakna till liv efter sommardvalan! En underbar skidsäsong ligger framför oss, men när den går mot sitt slut så kommer vi ställa till med en festlig säsongsavslutning runtom i Åre by och backe.

I dag kan vi presentera datumen för festivalen 2023, fredag 28 april till måndag 1 maj, och de fem första artisterna att ta plats i programmet. Så Mycket Bättre-aktuella Daniela Rathana, storfavoriten Sarah Klang, folkmusiksensationen Sara Parkman, internationellt hyllade dans/electro-duon Gidge och TikTok-hajpen BELL är alla klara för Åre Sessions 2023.

Precis som tidigare år gäller SkiPasset som festivalbiljett – ett upplägg som manifesterar Åre Sessions själva själ och DNA; att kombinera dagar i backen med fantastiska konsertupplevelser på kvällen.

RESA

Ta tåget till Åre!...

BOENDE

Säkra ditt boende i Åre!...

SKIPASS

Ett SkiPass som festivalbiljett!...