Chill

Åk. Inspirera. Visa vägen

Chills uppdrag är att inspirera unga människor att övervinna utmaningar genom brädsporter. På Chill använder vi spänningen och den unika upplevelsen som snowboard och andra brädsporter erbjuder när vi arbetar med våra deltagare. Vi erbjuder även utbildningar som främjar personlig utveckling och social gemenskap för de deltagare som kämpar med och mot negativa omständigheterna som håller dem tillbaka. Genom att stå för kostnaderna och bygga starka band med skolor, socialtjänst och olika ungdomsorganisationer är vi på Chill stolta över att kunna bidra till att förändra över 3 000 deltagares liv varje år.

Chill Foundation grundades 1995 av Jake och Donna Carpenter med målet att inspirera ungdomar att övervinna utmaningar genom brädsporter. 25 år efter grundandet firar Chill inte bara ett kvarts sekel av att hjälpa över 25 000 ungdomar utan att nu även finnas i Europa. Chill finns idag i 24 städer i 10 länder och har vuxit till en stark internationell ideell organisation i världsklass.

Besök Chill Sweden — Chill Foundation för att ge en donation och bidra till vårt empowerment program och att unga här i Sverige ska få ta del av vårt program som börjar under sommaren 2021.