Fyra nya namn ansluter till festivalen

Ni trodde väl inte vi skulle komma tomhänta till julfirandet? I dag släpper vi ytterligare fyra julklappar till Åre Sessions 2020 –ikoniska The Hellacopters, brittiska superhypen Nadia Rose, högaktuella Jonathan Johansson och Sabina Ddumba är alla klara för vår fjärde upplaga! 

För bara några veckor sedan gick den kombinerade skid- och musikfestivalen Åre Sessions ut med nyheten att man återvänder till Åre för fjärde året i rad, denna gång som fyradagars-festival. Till de redan släppta namnen Miriam Bryant, Dungen, Bad Gyal [ESP] och Folamour [FR] adderas nu ytterligare fyra urstarka akter till lineupen.

Från den svenska popscenen ansluter Sabina Ddumba och Jonathan Johansson – båda högaktuella med ny musik. Festivalen gästas också utav en av brittisk hiphops mest spännande namn, nämligen Nadia Rose. Dessutom ger ikoniska The Hellacopters ett av sina få svenska framträdanden i Åre, som en av festivalens självklara headliners.

– Det kommer vara ett jävligt taggat Hellacopters, direkt hemkomna från en Sydamerika-turné, som kommer till Åre. Det är alltid extra kul att spela i Sverige såklart, och skid- och brädfolket brukar vara en bra, energisk publik. Så vad ska dom förvänta sig? En svettig snöstorm, typ! säger Dregen från The Hellacopters.

Ryktet går också att Hellacopters befinner sig i studion, men exakt vad det betyder vet ingen riktigt än.

– Ja, vi har spelat in en del redan. Mer kan jag inte säga. Men hela bandet är sjukt peppade att få ut en ny platta, men vi skyndar långsamt. Sen måste det ju bli bra också. Det skulle vara skitonödigt att släppa en jävligt dålig Hellacopters-platta 2020, haha.

Summa summarum så går vi mot ännu ett magisk skidsäsongsavslutning – för fjärde året i rad. Vi kan också passa på att tipsa om att vi släppt upp rummen på festivalhotellet, som ju varit fullbokat alla tidigare år. Skynda säkra din plats på Holiday Club – festivalens själva hjärta.