Om bara några månader – den 26-27 april – är det dags för den tredje upplagan av Åre Sessions. Traditionsenligt så inleder vi uppladdningen redan nu i januari, med det första av totalt tre Pre-Partyn som kommer göra nedslag Åre under våren. Ett Pre-Party kommer även besöka Stockholm under våren och datumet för detta presenteras inom kort. Den första förfesten kommer att gå av stapeln på Country Club i Åre fredagen den 25 januari, och gästas av Gonza-Ra och AMWIN. Fri entré som vanligt!

 

AMWIN

AMWIN fick sitt stora genombrott med debutsingeln ”Uber”. Singeln – och den tillhörande videon – plockades upp av stora internationella medier som Milk, The Line Of Best Fit och Highsnobiety, där den sistnämnda valde att lista henne som en av tio artister att hålla extra koll på under 2018. Att den svenska R&B-talangen är något stort på spåren märks inte minst på nya singeln ”DeLorean”, där hon fortsätter tänja på gränserna med sina oursäktande texter och unika musikaliska stil.

GONZA-RA
Från de djupaste skogarna i södra Sápmi, 23 mil uppströms från älvmynningen i UÅ, kommer Gonza-Ra. Numera är han hemmahörande i kollektivet Random Bastards, som förutom att släppa musik med Fricky, Cleo, Alexander Juneblad m.fl. även står bakom ett stort gäng skate- och snowboardfilmer, klädkollektioner och även egna festivaler.

Gonza-Ra gjorde entré på den svenska hiphopscenen med 2014 års debutalbum ”Lavinfara” och har sedan dess hunnit dela med sig av ytterligare ett album, en EP och ett stort antal singlar, däribland höstens banger ”Intakt”. I musiken speglas narrativ från hemtrakterna, resor och upplevelser medan soundet varierar från trap till boombap. Som liveartist har Gonza-Ra ett stort antal spelningar i ryggen, både på egen hand och tillsammans med vännerna i Random Bastards. Med sig på scen som DJ: J-DANK.

FLER NYHETER


BACK TO TOP
Presentatör
Media partner
Supporter