Hemmafest med Stitch N Stones

2år sedan sist, nu ses vi igen på Hemmafest med Stitch N Stones på Studion Åres nya adress! Vernissage för lokal konst, guilty pleasure karaoke, peltorkaraoke, rundpingis och en okonventionell mix av musik. Limiterat antal platser, först till kvarn gäller! 

Kom och förfesta med Stitch N Stones på Studion Åre! Lördagen den 30 april förvandlas den kollektiva verkstaden och galleriet till en hemmafest. I designkollektivet Studion Åre håller några av Åredalens mest intressanta kreatörer till och det är en mötesplats för modernt hantverk, lokalproducerat och konst. Under vernissagen presenteras verk av Johanna Sarskog Steigleder och Christine Johanson.

Stitch N Stones är ett livsstilsvarumärke startat i Åre  2010 av Anna Nilsson och Emma Ruzicka. De designar och syr produkter, främst custom made och då av second hand material, restmaterial och andra företags överblivna tyger och produkter. Deras grundidé är att sprida kunskap o inspirera till en genomtänkt och hållbar konsumtion och gör det genom sina produkter, designsamarbeten, föreläsningar och events.

När: Lördag 30 april

Tid: 17:30 – 20:30 

Plats: Studion Åre 

Adress: Stationsvägen 22, Åre

Annmäl er HÄR!

Först till kvarn gäller! 23 årsgräns