BILJETTER

På Åre Sessions säljs inga biljetter i traditionell bemärkelse. På Åre Sessions gäller ditt SkiPass som din festivalbiljett (minst 1-dagars SkiPass). Med ditt SkiPass kan du hämta ut ett festivalarmband som ger dig tillträde till festivalen.

För att kunna hämta ut ett festivalarmband behöver du vara 18 år och inneha ett giltigt SkiPass – antingen ett säsongspass för 2019 eller för helgen den 26-27 april – samt giltig legitimation. Vill du bara ta del av festivalen en av dagarna, så behöver du ett SkiPass som är giltigt för hela den dagen. När armbandet hämtas ut sätts det direkt på armen och får därefter inte flyttas. Festivalarmbandet är alltså personligt och kan inte överlåtas till en annan person.

Vi påminner också om att i mån av plats och först till kvarn gäller på festivalens samtliga scener. Armbandet fungerar som entrébiljett till festivalen, men garanterar inte plats på alla konserter. Är det någon artist du verkligen inte vill missa rekommenderar vi att du är på plats i god tid innan.

Armbandsutlämningen sker på SkiStarShops från och med lunchtid tisdag den 23 april.


BACK TO TOP
Presentatör
Partner
Media partner
Supporter