FAQ

Kära vänner,

Med anledning av den rådande situationen och regeringens restriktioner kring folksamlingar, måste vi idag meddela att det tyvärr inte är möjligt att genomföra Åre Sessions den 30 april-3 maj som planerat. Vi har under den gångna veckan arbetat hårt för att hitta en väg framåt som inte innebär att vi behöver ställa in festivalen helt, och hoppas på att inom kort kunna presentera nya datum för festivalen 2020.

Vi är såklart ledsna över att inte kunna genomföra festivalen som planerat och för de eventuella olägenheter detta innebär, men hoppas på förståelse i denna väldigt speciella situation. Säkerheten för samhället, festivalbesökare, artister och personal är alltid vår högsta prioritet. Tvätta händerna, stanna hemma om du är krasslig, så hörs vi snart igen.

Kram,
Åre Sessions

_

Hur många dagar är festivalen?
År 2020 blir Åre Sessions en 4-dagarsfestival. Festivalen inleds på torsdagen med aktiviteter och konsertinslag. Majoriteten av konserterna kommer fortfarande ske på fredag och lördag kväll. På söndagen avslutas festivalen med fler aktiviteter och musikinslag även där.

SkiPass = festivalbiljett. Hur funkar det?
På Åre Sessions gäller ditt SkiPass som festivalbiljett. Rent praktiskt så funkar det så att alla som köper 3- och 4-dagars SkiPass eller har säsongskort, kan hämta ut ett festivalarmband i någon av SkiStarshopparna. Med festivalarmbandet kommer du in på festivalens alla spelställen – i mån av plats. Du som bara vill gå på festivalen 1 eller 2 dagar kan köpa SkiPass som med en extra-avgift ger dig tillgång till festivalen på den/de specifika dagarna.

Åldersgräns?
Alla festivalens scener har 18-års åldersgräns.

Hur kommer man i kontakt med er?
Bästa sättet är att skriva till oss på vår Facebook-sida.

Pressmaterial?
Kontakta press@luger.se för pressmaterial och övriga pressfrågor.