Med tre fantastiska förfester i ryggen riktar vi nu blickarna mot festivalhelgen och den tredje upplagan av Åre Sessions. Artister som Timbuktu & Damn, Seinabo Sey, Fricky, Amason, Sarah Klang, Deportees, Caesars och Jireel kommer ta plats på festivalens scener och med rekordhögt tryck på boendebokningar i byn går vi mot vårt största och mesta år hittills. Som grädde på moset kan vi nu presentera vårt fjärde och sista Pre-Party, torsdagen den 25 april (alltså dagen innan festivalen drar i gång) på Country Club. Denna gång är det Jämtlandssönerna Junior Brielle som intar Åre och Country Club – fri entré och stor pepp som alltid!

Året har knappt börjat och redan har bröderna varit nominerade till en Grammis som Årets nykomling, uppträtt på samma Grammisgala, mottagit GAFFA-priset för Årets genombrott och sedan tidigare är de klara för den hypade megafestivalen Lollapalooza. I mars släpps debutalbumet och redan har betygsmätarna gått i taket över nya nattklubbshymnen ”Fem i fem”. Efter albumsläpp följer en vårturné med stopp i Lund, Göteborg, Norrköping – och nu också Åre Sessions.

År 2018 var ett otroligt år för bröderna från Brunflo. “Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon, P3 utsåg dem till “Framtidens artist”. Singlarna “VM 94” och “Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor. Vi såg duon på DN Kulturs framsida och legendariska sport-journalisten Mats Nyström läste upp en krönika till bröderna i P3:s populära morgonprogram. Allt detta på mindre än ett år sedan debut-EPn “Blod”.

FLER NYHETER


BACK TO TOP
Presentatör
Partner
Media partner
Supporter