JOHAN AIRIJOKI & MALMFÄLTENS ROCKKLUBB

Söndag 30 april

Sedan debuten med Vissa saker måste brännas 2015 har Gällivare-sonen Johan Airijoki metodiskt byggt ett lojalt följe som stadigt växer. Människor som tagit till sig hans låtar på djupet, osm sakta spridit ordet om den inneboende kraften och skönheten i sånger som ”Allting kommer att bli bra”, ”Tomtebloss” och ”Lyssna på Bruce”.

Tillsammans med bandet Malmfältens Rockklubb har Johan Airijoki skapat sig ett rykte som en liveakt utöver det vanliga. Svängigt, suggestivt, dynamiskt. Spelning för spelningar har publiken växt. Johan Airijoki har länge varit något av en dold skatt, omhuldad av den publik som själva hittat fram till hans låtskrivande. Från att varit en favorit i de norra delarna av landet har han växt till att sälja ut stora rockklubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Hösten 2022 var Johan en del av föreställningen Hon vars hjärta var som mitt, baserad på Göran Greiders bok med samma namn. Den spelades land och rike runt i utsålda konserthus – något som ytterligare spred hans namn för en bredare publik.

Med nya soloalbumet Gitarrer och Blåjeans i ryggen väntar nu en turné i vår. Till Åre Sessions kommer Johan Airijoki med Malmfältens Rockklubb.

RESA

Ta tåget till Åre!...

BOENDE

Säkra ditt boende i Åre!...

SKIPASS

Ett SkiPass som festivalbiljett!...