Skidskola

Fredag 28 april, lördag 29 april och söndag 30 april

Har du aldrig stått på ett par skidor eller har du alltid prioriterat att hänga på afterski:n istället för att faktiskt åka? Oroa dig inte. Under Åre Sessions fixar vi ditt skidgame snabbare än du hinner ner för backen! Norrlands Ljus Alkoholfri bjuckar i vanlig ordning på gratis skidskola, fredag, lördag och söndag!

Fredag, lördag och söndag håller vi gratis skidskola för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning eller få ett bättre flyt och kontroll i åkningen. Oavsett om det är liften eller inbromsningarna som oroar dig så kan du vara lugn – vi kommer lära dig allt. På plats kommer skidlärarna att gå igenom all utrustning, lära dig svänga och bromsa så att du efteråt kan ta dig runt i backarna på egen hand, även om du aldrig tidigare stått på ett par skidor.

I skidskolan ingår gratis uthyrning av skidutrustning, transport och 1,5 h undervisning i backen. Du anmäler dig med namn, telefonummer, skostorlek, längd, vikt samt förkunskaper så att du kan placeras i rätt grupp. Skidskolan kommer att utgå från tre kunskapsnivåer som delas upp på plats.

Boka skidskola här – fredag 28 april, lördag 29 april och söndag 30 april.

RESA

Ta tåget till Åre!...

BOENDE

Säkra ditt boende i Åre!...

SKIPASS

Ett SkiPass som festivalbiljett!...