Inspirerande samtal och möten – i år med fokus på hur vi kan konsumera, resa och äta mer hållbart. I år växer Breakfast Talks och tar plats på Holiday Club Åre på festivalens fredag-, lördag- och söndagmorgon.Vi får besök från folk som rest tusentals mil med tåg till sina drömskiddestinationer för att man inte vill ta flyget, företag som försöker tänka annorlunda och ta ansvar i en konsumtionstung outdoorvärld och dietister som har koll på hur man ska ta sig an matlagning för att spara på både plånbok och klimatet.

Fredag 26 april kl 09:10, Holiday Club
Husky Podcast möter: Lucas Stål Madison, Houdini och Stitch’n’Stones
För att råda bot på klimatet krävs en förändring i vårt konsumerande – men i en pryl- och konsumtionstung skid- och outdoorvärld kan det ibland kännas svårt. Skidåkaren Lucas Stål Madison, Axel Lindgren från Houdini och Emma Ruzicka från Stitch’n’Stones i ett samtal om hur outdoorvärlden kan ta sig an smartare konsumtion; utan att göra avkall på äventyren.

Lördag 27 april kl 09:10, Holiday Club

Husky Podcast möter: Portionen Under Tian
Hur kan vi äta gott – utan att slösa med vår tid, energi, pengar och planet? Hanna Olvenmark från @portionenundertian ger oss en crash course i utefrullar och savehacks för både plånboken och klimatet.

Söndag 28 april, kl 09:10, Holiday Club
Husky Podcast möter: Tom-Oliver Hedvall
Många av skidvärldens mest älskade destinationer ligger tusentals mil bort. Men innebär det att man inte kan ta sig dit utan att flyga? Tom-Oliver (Protect Our Winters) berättar om vinterns resa längs den transsibiriska järnvägen – närmare 1000 mil med tåg för att åka skidor i Japan.

FLER NYHETER


BACK TO TOP
Presentatör
Partner
Media partner
Supporter