Under Åre Sessions första dag kommer Anna Korsgren och Stina Lönnkvist tillsammans med The Naia Initiative anordna Deep OM Yoga vid Grow-scenen kl 10.00. Deep OM är en unik klubbliknande yogaupplevelse för alla sinnen, där rörelse och musik verkar i symbios. Efteråt kommer du känna dig öppen, fylld av ny energi och mer medveten om dig själv och din omgivning.

Det här är ingen vanlig yogaklass. När din kropp rör sig till musiken, noga utvald till varje rörelse, skapas möjligheten att lyssna inåt och på ett intuitivt sätt bli medveten om tankar och känslor du inte alltid har nära kontakt med. Att förlora känslan av tid och rum, tillsammans med andra människor som delar samma nyfikenhet, gör det här till en upplevelse utöver det vanliga.

Deep OM är det perfekta sättet att påbörja en dag eller en natt fylld av intryck, till exempel konserter, föreläsningar eller andra aktiviteter. Det är utan tvekan bästa möjliga sinnestillstånd för att fullt ut kunna njuta av och omfamna de kommande händelserna som ligger på andra sidan dörren.

The Naia Initiative är en ny serie av funktionsdrycker som grundades i Stockholm 2018. All tillverkning sker i Sverige och produkterna är fria från konserveringsmedel, animaliska tillsatser och konstgjorda färgämnen.

ANMÄLAN HÄR.


BACK TO TOP
Presentatör
Partner
Media partner
Supporter