Fatima Osman är utan tvekan ett namn att lägga på minnet. Efter att ha gjort succé i fyra års tid på hiphop-scenen överraskade den sudanesisk-svenska DJ:n Fatima Osman sin publik då hon gjorde en tvär sväng in i housemusikens värld. Med sin skarpa mixingteknik, sitt unika musiköra och en enastående förmåga att förtrolla publiken blev hon snabbt en DJ att hålla koll på.

Fatimas uppväxt präglades av musik som kom att bli en självklar del av hennes liv. Med ena foten i juridikstudierna och den andra i musikbranschen, har hon lyckats skapa ett rykte om sig i sina hemmatrakter.  Som mixtape-redaktör för det svenska magasinet ”Radar Collective” skapar hon även en plattform för andra DJ:s både i och utanför landet.

Fatimas förkärlek för allt ifrån Detroit-techno, till sydafrikanskt house & italodisco präglar hennes mångsidiga stil som svänger från mörkt och industriellt till upplyftande och lekfullt. Publiken kan alltid vänta sig en energisk kväll när den här diskodrottningen står bakom mixerbordet och får dansgolvet att skaka i takt till häftiga bastrummor, perkussioner och hänförande rytmer. Här får ni vittna om det nästa storslagna – missa inte Fatima Osman på Dungen at Creperiet.

 


BACK TO TOP
Presentatör
Partner
Media partner
Supporter