Har du grejer du vill bli av med – funktionsplagg du använt en gång eller utrustning som var en one-hit-wonder? Eller behöver du helt enkelt skaffa ny utrustning till årets äventyr, mingla med andra äventyrare och kanske träffa din nästa reskompis? Kom till Holiday Club på lördag 27 april för en outdoor-swop by Adventure Stories!

The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it.

Äventyr är ofta dyra. De kräver kläder, utrustning, väderskydd, kanske liftkort, transport, varmt boende, tält, prylar till olika aktiviteter osv. Men om vi inte tänker mer på både plånboken och miljön kommer i alla fall vinterresorna snart vara ett minne blott. Vi måste ändra vårt konsumtionsbeteende, och varför köpa nytt när det finns fullgod utrustning som ligger och väntar på kärlek?

På festivalens lördag ställer Adventure Stories till med en Outdoorloppis på Holiday Club. Passa på att göra planeten  en tjänst och sälj av prylar som kanske hittar ett nytt hem hos någon annan. För att vara med, skicka ett mail till Adventure Stories – hello@adventurestories.se – och märk mailet med ”Boka bord Åre Sessions”.
På plats finns även möjlighet att swisha sitt bidrag till det integrationsprojekt vi kommer genomföra i maj i samarbete med Nemas Problemas. Mer info om det kommer finnas där!


BACK TO TOP
Presentatör
Partner
Media partner
Supporter