En gång är ingen gång, två är en vana och tre en tradition. Den 26-27 april 2019 återvänder Åre Sessions för sin tredje upplaga! Och som vi längtar.

Tre år har gått sedan vi släppte nyheten om att den svenska festivalkartan får ett nytt tillskott i vintervärlden. Åre Sessions skapades med visionen om att förena skid- och musikkultur under säsongsavslutningshelgen i Åre – och med två enorma succéår i ryggen är det nu äntligen dags att presentera den tredje upplagan! Åre Sessions 2019 kommer gå av stapeln den 26-27 april.

Nytt för i år är att hela Åres skidsystem kommer vara öppet denna helg, vilket också innebär fler boendealternativ och därmed möjlighet för ännu fler personer att på ett eller annat sätt ta del av festivalen. Tidigare år har samtliga boendealternativ i Åre varit uppbokade under festivalhelgen, då närmare 10 000 personer besökt våra tidigare upplagor!

Förutom musikprogrammet, där några av Nordens största och mest spännande akter har huserat på festivalens scener under de gångna åren, så har vi också presenterat ett dagsprogram fullspäckat med aktiviteter – däribland utomhusyoga, toppturer och skidskola. Detta är något som kommer fortsätta vara en stor del av programmet även under 2019 och presenteras löpande under året.

Precis som tidigare år kan vi erbjuda den enormt fördelaktiga dealen att hela festivalen ingår i SkiPasset. Det tåls att repetera: skidåkning, konserter och mycket mer – allt på köpet av liftkortet.

Den 26-27 april 2019 är vi tillbaka med festivalens tredje upplaga. Första artisterna släpps inom kort!

 

FLER NYHETER


BACK TO TOP
Presentatör
Media partner
Supporter