Vi ställer till med fest den 13 december!

Kornél Kovács, DJ Clea och Nadja Chatti. Triss i dansmusikstjärnor när Åre Sessions och Red Bull-scenen Dungen gör ett nedslag i under skidtestarhelgen i Åre. Supper 13 december, 22-02, fri entré. Vi ses!

 

KORNÉL KOVÁCS & DJ CLEA
Kornél Kovács har haft ett fantastiskt 2019. I våras firade det med honom tätt förknippade skivbolagskollektivet Studio Barnhus tio år genom att inta Cirkus i Stockholm för en oförglömlig helkväll och dessutom gav han i början av året ut det internationellt hyllade albumet Stockholm Marathon. Sida vid sida med att husera på klubbar och festivaler världen över. DJ Clea, som för övrigt också medverkade vid nämnda Studio Barnhus-jubileumsfest, är den för många Under Bron-bekanta DJ-drottningen från Kungsholmen som i tonåren skolades in i elektronisk musik genom att ihärdigt lyssna på P3 Dans. Den egna diskografin rymmer flera releaser på olika bolag, senast en EP på Velvet Pony-labeln.

NADJA CHATTI

Mångåriga klubbprofilen och Kruthuset/Under Bron-residenten Nadja Chatti har också den elektroniska dansmusiken i blodet. Förutom att DJ:a i gränslandet mellan house och techno driver hon bokningsbolaget Esperanto Music ihop med Johanna Schneider. I våras var hon en av Dungen at Creperiets höjdpunkter – nu är hon alltså tillbaka i Åre för rond 2, denna gång på Supper.