Resa Boende SkiPass

RESA

 

Till Åre Sessions tar du dig enkelt med tåg eller bil. Det finns även en flygplats i Östersund, från vilken det går att ta buss till Åre. Vi uppmuntrar dock alla som reser till festivalen att välja hållbara resealternativ och puffar gärna lite extra för tåget, som ju är bäst ur det avseendet. Även i år kör SJ festivaltåg mellan Stockholm och Åre, till det förmånliga tur- och returpriset 995 SEK.

Utresa:
fredag den 28 april
07.48  Avgång Stockholm
14.41  Ankomst Åre

Hemresa:
Måndag den 1 maj
10.48  Avgång Åre
19.02  Ankomst Stockholm 

Biljetterna är släppta här.

Resa Boende SkiPass

BOENDE

I Åre finns ett stort utbud av boendealternativ. För den som vill bo mitt i själva festivalens hjärta rekommenderar vi att boka rum på Holiday Club, där två av festivalens största scener huserar. Tips! Rummen på Holiday Club har sålt slut alla år, så se till att boka i tid om du vill vara säker på att få plats. Boka rum på Holiday Club här.

Vill man hellre bo i stuga med vänner så kan man enkelt hitta bra och prisvärda alternativ i centrala Åre via SkiStar. Du hittar flera olika boendealternativ här!

Resa Boende SkiPass

SKIPASS

För att kunna hämta ut ett festivalarmband behöver du vara 18 år och inneha ett giltigt SkiPass. Vill du bara gå på en eller två av festivalens dagar, så behöver du ett SkiPass som är giltigt för minst två dagar. Vill du ta del av hela festivalhelgen (dvs fredag 28 april t.om måndag 1 maj) krävs ett SkiPass för minst 3 dagar. Vi påminner också om att i mån av plats och först till kvarn gäller på festivalens samtliga scener och aktiviteter. Armbandet fungerar som entrébiljett till festivalen, men garanterar inte plats på alla konserter. Är det någon artist du verkligen inte vill missa rekommenderar vi att du är på plats i god tid innan.

SkiPass-giltigheter för att få tillgång till festivalen:

SkiPass 1 dag eller kortare = inget festivalpass
SkiPass 2 dagar = festivalarmband för två dagar
SkiPass 3 dagar eller fler dagar = festivalarmband för hela festivalen (fredag 28 april t o m måndag 1 maj)
SkiPass Säsongspass = festivalarmband för hela festivalen (fredag 28 april t o m måndag 1 maj)

RESA

Ta tåget till Åre!...

BOENDE

Säkra ditt boende i Åre!...

SKIPASS

Ett SkiPass som festivalbiljett!...