Resa Boende SkiPass

Resa

Till Åre Sessions tar du dig enkelt med tåg eller bil. Det finns även en flygplats i Östersund, från vilken det går att ta buss till Åre. Vi uppmuntrar dock alla som reser till festivalen att välja hållbara resealternativ och puffar gärna lite extra för tåget, som ju är bäst ur det avseendet. Till dig som reser till och från Stockholm kan vi varmt tipsa om festivaltåget, som festivalhelgen till ära tar dig till och från Åre på lämpliga tider. Festivaltåget är nu släppt!

Resa Boende SkiPass

Boende

I Åre finns ett stort utbud av boendealternativ. För den som vill bo mitt i själva festivalens hjärta rekommenderar vi att boka rum på Holiday Club, där två av festivalens största scener huserar. Rummen på Holiday Club har sålt slut tre år i rad, så se till att boka i tid om du vill vara säker på att få plats. Vill man hellre bo i stuga med vänner så kan man enkelt hitta bra alternativ i centrala Åre via Skistar.

 

Resa Boende SkiPass

SkiPass

På Åre Sessions gäller ditt SkiPass som din festivalbiljett. Du behöver ett 3- eller 4-dagars SkiPass (eller säsongskort) för att ta del av hela festivalen. Vill du bara ta del av en eller två dagar så kan du köpa SkiPass för dessa specifika dagar, dock med en extraavgift. Du kan köpa ditt SkiPass på plats i någon av SkiStarShopparna i Åre eller förhandsboka det via SkiStar.com.

Notera att det är först till kvarn som gäller på alla spelställen och att man bör vara på plats i god tid om det är något man verkligen inte vill missa.

Resa

Ta tåget till Åre!...

Boende

Säkra din plats på festivalhotellet!...

SkiPass

På Åre Sessions gäller ditt SkiPass som di...