Skip to main content

BOENDE

I Åre finns ett stort utbud av boendealternativ. För den som vill bo mitt i själva festivalens hjärta rekommenderar vi att boka rum på Holiday Club, där två av festivalens största scener huserar. Rummen till festivalhotellet är nu släppta och då de har sålt slut alla år, så är vår rekommendation att boka i god tid. Boka ditt boende här!

Vill man hellre bo i lägenhet eller stuga med vänner så kan man enkelt hitta bra och prisvärda alternativ i centrala Åre via SkiStar. Du hittar flera olika boendealternativ här.

RESA

Till Åre Sessions tar du dig enkelt med tåg eller bil. Vi uppmuntrar dock alla som reser till festivalen att välja hållbara resealternativ och puffar gärna lite extra för tåget, som ju är bäst ur det avseendet. Varje år kör SJ ett härligt festivaltåg mellan Åre och Stockholm, med massa kul happenings ombord. Tåget avgår från Stockholm torsdag morgon 25 april och från Åre på förmiddagen söndag 28 april. Boka din resa här.

SKIPASS

För att kunna hämta ut ett festivalarmband behöver du vara 18 år och inneha ett giltigt SkiPass. Vi påminner också om att i mån av plats och först till kvarn gäller på festivalens samtliga scener och aktiviteter. Armbandet fungerar som entrébiljett till festivalen, men garanterar inte plats på alla konserter. Är det någon artist du verkligen inte vill missa rekommenderar vi att du är på plats i god tid innan!

SkiPass-giltigheter för att få tillgång till festivalen:

SkiPass 1 dag eller kortare = inget festivalpass
SkiPass 2 sammanhängande dagar = festivalarmband för de två dagar du har SkiPass för*
SkiPass 3 sammanhängande dagar = festivalarmband för de tre dagar du har SkiPass för**
SkiPass 4 sammanhängande dagar = festivalarmband för hela festivalhelgen (tor 25 april – söndag 28 april)
SkiPass Säsongspass = festivalarmband för hela festivalhelgen (torsdag 25 april - söndag 28 april)

* = köper du ett 2-dagars SkiPass för fre 26 april-lördag 27 april får du söndagens festivalaktiviteter på köpet
** = köper du ett 3-dagars SkiPass för tors 25 april-lördag 27 april får du söndagens festivalaktiviteter på köpet

BOKA DITT SKI-PASS HÄR!